суботу, 6 липня 2019 р.

Родинне свято

8 липня - день родини в Україні. Ця дата дуже важлива для бібліотеки, бо бібліотека-філія №9 (Дослідна станція, 84) має назву «Родинне коло» і є бібліотекою сімейного читання.
     Напередодні цього свята , 6 липня , до нас на родинне свято «Тато, мама, я – разом ми сім’я» завітали найвідданіші  члени великої бібліотечної родини.
     У захваті були усі, хто був присутній на майстер-класі із виготовлення подарунків від Трушиної О. Г.


       
 Із задоволенням фотографувалися на пам’ять у фото-зоні «В об’єктиві – сім’я».



     Працювала також зона інтелектуальних розваг «Happy smart family».     Тут із завзяттям відповідали на питання сімейної вікторини, розв’язували логічні задачі та ребуси, складали пазли...


Виставка-хобісфера «Золотих рук майстри» познайомила з роботами  читачів – членів творчих родин Дослідної станції. 

    Виставка-панорама «Сім’я  - територія щастя» була центром уваги дорослих та дітей. Юні користувачі дізналися про традиції української родини, а дорослі отримали поради щодо виховання дітей.



   «Сімейну книжкову полицю» складали спільними зусиллями за рекомендаціями дітей та дорослих. Вона буде постійно оновлюватися та чекатиме на Вас протягом літа.

    Було розроблено цікаві й корисні бібліографічні матеріали для дорослих та дітей за тематикою свята.

   По завершенні свята – довгоочікувана церемонія  нагородження! Призи отримали найактивніші, найрозумніші, найталановитіші та ще багато най-най-най…  Нагородження відбулося завдяки  сектору культури та спорту Комунарської районної адміністрації, який люб’язно надав призи. Це стало вже щорічною традицією.















                                                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар