четвер, 6 червня 2019 р.

Бібліомікс "Дивовижне довкілля"

     Земля – це наш дім, в якому ми повинні підтримувати порядок, щоб нами пишалися наші нащадки. Багатства природи не безмежні. Маємо їх дбайливо оберігати, як порядні господарі. Питання екології та забруднення навколишнього середовища турбують багатьох. Ці проблеми стосуються  кожної людини.
     Усі, хто завітав 5 червня до бібліотеки-філії №9, мали можливість долучитися до  бібліоміксу «Дивовижне довкілля».
      Під час проведення заходу присутні отримали багато цікавої та корисної інформації, познайомилися з практичними порадами з матеріалів                фліпчарта - поради «Енергоефективне житло».


Конкурс малюнків на асфальті зібрав юних художників, які із захопленням відтворювали красу природи.





 Майстер-клас із виготовлення оригінальних речей з пластику об'єднав разом дорослих та дітей.  Дізналися також, як зробити екологічний подарунок.           
Як завжди, О. Г. Трушина, наш постійний партнер з Комунарського районного центру школярів та молоді, зарядила усіх великою порцією креативу та творчості. 





Екодесант «Життя без сміття»  у складі небайдужих та активних помічників швидко звільнив територію навколо будинків від сміття. 


 Найактивніші учасники отримали заслужені нагороди та право першими прочитати книжкові новинки, що надійшли до бібліотеки. 


 Питання енергозбереження та раціонального використання ресурсів планети викликали зацікавленість у багатьох гостей. Усіх об'єднала думка, що наша Земля - в наших руках, і ми всі повинні зробити свій внесок у розв’язання екологічних проблем людства. А починати треба з себе.  

 Починаймо зараз!

Немає коментарів:

Дописати коментар